вторник, 21 ноября 2017 г.

День Гідності та Свободи!



                  Нам треба жити, навчатись, зростати, щоб Україні опорою стати!


            Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. 

           Указом Президента України від 13 листопада 2014 року, з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного  та майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року-лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, установити в Україні День Гідності та Свободи, який відзначати щорічно 21 листопада.
       Відвідавши нашу шкільну бібліотеку Андрєєва Наталія  Михайлівна  провела бесіду з учнями на тему: "Пам'яті героям майдану", а також  була проведена  ігра-вікторина на європейську тематику.





Комментариев нет:

Отправить комментарий