среда, 17 января 2018 г.

МИ РІЗНІ, АЛЕ МИ – РІВНІ. ПРИНЦИП ТОЛЕРАНТНОСТІ



ВИХОВНА ГОДИНА НА ТЕМУ:«МИ РІЗНІ, АЛЕ МИ – РІВНІ. ПРИНЦИП ТОЛЕРАНТНОСТІ»

        16 січня в нашому класі пройшла виховна година  на тему: Принцип Толерантності.

 Учні дізнались, що Толерантність означає терпимість до іншого способу життя, поведінки, звичаїв, почуттів, думок, ідей, вірувань. Терпимість до чужої думки, віросповідання, поведінки, культури, політичним поглядів, національності, тобто це прояв терпимості, розуміння та поваги до особистості іншої людини незалежний від будь-яких відмінностей.

  Діти прийшли до висновку, що наш клас -це сім'я, а в сім'ї: ·          всі толерантні і терплячі;·          здорові, добрі, люблячі;
·          поважають, розуміють, підтримують один одного;
·          оточують один одного турботою;
·          уважні, чуйні, цікавляться планами і турботами один одного;
·          успішні, незалежні, щасливі.
       Година спілкування всім сподобась , і я сподіваюся, що вона залишить глибокий слід в душі кожного  учня, допоможе зрозуміти, що тільки повага один до одного, взаєморозуміння, терпимість, дотримання рівноправності на ділі врятують світ. Ми не зможемо відразу зробити толерантним ні свою поведінку, ні поведінку інших людей, і не треба картати себе за це. Однак важливий навіть самий маленький крок у цьому напрямку.        Нехай наш клас, наша школа, і наша Україна завжди будуть  островами               толерантності для всіх жителів великої планети Земля.


Комментариев нет:

Отправить комментарий