понедельник, 26 февраля 2018 г.

Конкурс "Таланти міста Z"


   22 лютого в Міському Палаці дитячої та юнацької творчості проходив міський конкурс-майстерня «Таланти міста Z». Конкурс відбувся у чудовому залі другого поверху. Журі, до якого входили народні майстри, художники з Києва та Запоріжжя  переглянуло майже 400 робіт учнів шкіл міста,що змагалися у двох номінаціях: «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-ужиткове мистецтво». Крім того, учні  отримали можливість відвідати майстер-класи професіоналів пензля і  декоративно-ужиткового мистецтва. 
       Нашу школу представляли роботи  в номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво»  Прокопенко Ангеліни- топіарій із кавових зерен
(керівник Держакова Любов Іванівна),  м’які іграшки Москаленко Лізи- «Такса», Бойко Марини -«Коник», «Песик», в’язана іграшка Довбні Анастасії - «Ведмедик»  (керівник Ткаченко Ганна Василівна).
      Дівчата відвідали майстер-класи з виготовлення підков з кавових зерен та образотворчого мистецтва, які тривали півтори години. Свої роботи  вони забрали з собою на згадку про цікаву подію.
 На конкурс завітали  представники телевізійного каналу ТВ-5, підготувавши відповідний репортаж.
   Робота Прокопенко Ангеліни отримала грамоту від організаторів конкурсу.
  Велика подяка нашим юним майстрам декоративно-ужиткового мистецтва і їх керівникам Держаковій Любові Іванівні та Ткаченко Ганні Василівні.
         Бажаємо нових успіхів на творчій ниві!
Автор: Левченко В'ячеслав Олександрович






       Дівчата Бойко Марина та Назарчук Анастасія відвідали майстер клас

     з оброзотворчого мистецтва, та отримали справжнє

     задоволення від своїх успіхів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий