вторник, 6 марта 2018 г.

А ВЖЕ ВЕСНА У ДВЕРІ СТУКА

«А ВЖЕ ВЕСНА У ДВЕРІ СТУКА...»
  Сьогоднішній день,  був особливим,  саме сьогодні наш клас виступав перед  1В класом з виставою «А вже весна у двері стука».
  Природа проживає багато днів і ночей в очікуванні тепла. Щороку ми з нетерпінням чекаємо весну. Весна – це оновлення і відродження природи.  Це сонце і тепло, це - зелень і пахощі квітів, це — нове життя.

  Люди пов'язують з весною всі свої найкращі почуття та сподівання.                      Уперше про весну наші пращури згадували на Стрітення, тобто 15 лютого. А найзнаменнішим святом весняного періоду вважається Обретіння, що припадає на 9 березня. У давнину наші пращури цього дня святкували повернення (обертання) до рідних країв перелітних птахів.
  Першими, саме на Обретіння, коли з полів ще не зійшов сніг, повертаються в рідні краї жайворонки. Цих весняних благовісників особливо шанували в Україні.
  Дівчата розповідали про цикл весняних свят, співали пісні. А хлопці підготували загадки, прислів’я про весну.  На при кінці свята учням були запропоновані ігри, театралізовані вікторини. За правильні відповіді діти отримували призи.   Весну красну ми зустріли і  як свято наше  пройшло, не помітили.
 З позитивними емоціями  всі залишилися.
Бажаємо всім теплого сонечка, лагідного вітерця і гарного настрою.







А також сьогодня день народження
РибіцькогоМарка
Вітаємо ! Бажаємо успіхів в навчанні.





Комментариев нет:

Отправить комментарий