понедельник, 7 мая 2018 г.

«Спорт для всіх – гармонія життя»

   2017-2018 навчальний рік був багатим на спортивні досягнення. Команда дівчат : Бойко Марина, Корчак Карина, Савостіна Домініка, Трефілова Анастасія, Мєлконян Ксенія, Байда Олександра, під керівництвом тренера, Лавриненко  Антоніни Валентинівни , неодноразово приймали участь в змаганнях по баскетболу серед дівчат  2006 – 2007 р. н. В квітні  команда відвідала м. Бердянськ і зайняла ІІІ місце в обласних змаганнях. Були також учасниками обласних  змагань в травні , в  місті Мелітополі. Байда Олександра відмічена , як найкращий гравець команди.
   Спортивну секцію з волейболу , під керівництвом Суторміна Володимира Вікторовича , відвідує команда наших хлопців : Чирков Ренат, Дзюба Андрій Фадін Дмитро,  Абалмасов Олександр, Толстенков Дмитро .  Хлопці відпрацьовують свої навики , подають надію стати гарними гравцями з волейболу  в майбутньому.
   Також учні займаються спортом за межами нашої школи. Подолинська Єва та Бакулін Гліб відвідують плавальний басейн «Байкал». Приймають участь в районних , обласних змаганнях з плавання і отримують високі результати. Нещодавно в травні місяці учні були нагороджені за І місце в плаванні на дистанцію в 100 м.















 Хлопці - Чирков Ренат та Толстенков Дмитро є учасниками у відкритому турнірі з боксу, який відбувся 2-4  травня в місті Токмак . Дирекція ДЮСШ нагородила хлопців за ІІ призове місце.
   Куксов Даніїл приймав участь у чемпіонаті України МІХ FIGHT LEGION,та бойового Грепплінгу в травні місяці  і  отримав ІІІ призове місце.
   Вітаємо юних спортсменів і бажаємо їм  нових перемог і успіхів !!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий