суббота, 19 мая 2018 г.

ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я У НАШІЙ ШКОЛІ


 19 травня в нашій школі пройшов День Здоров’я Це завжди веселий активний захід, який подобається всім школярам. Вони можуть не тільки брати участь в різних активних заходах, а й подихати свіжим повітрям, побігати і добре провести свій час. 







  Сьогодні в сонячний вихідний день пройшов квест – тренінг для учнів нашої школи -Тімбілдінг. Мета цього заходу була розкрити і розвинути здібності , таланти дитини. Кожен учень нашого класу проявив свою високу працездатність. На кожному етапі гри учні вчилися досягати однієї цілі спільними зусиллями.

    Шляхом гри –рибалка, стріляння з водяного пістолета, пошуку відповідей на довгий перелік питань за обмежений відрізок часу, різноманітних ігор, учасники тімбілдінгу побачили, наскільки важливо ділитися інформацією та знаннями один з одним, розподіляти великий обсяг роботи між усіма членами команди заради досягненням результату, слухати один одного під час пошуку колективних рішень тощо. А винагородою став смачний торт, та нагородження нашого класу грамотою за участь у загальношкільному заході.
     Кожен учень побачив себе з іншого боку та об’єктивно оцінив свої творчі та інтелектуальні здібності, які звичайно є безмежними!


Комментариев нет:

Отправить комментарий