вторник, 17 апреля 2018 г.

Всесвітній день Матері-Землі - 22 квітня


    Сьогодні   17 квітня ми класом відвідали бібліотеку Гагарина. Захід , який провели в бібліотеці був присвячен екологічним проблемам довкілля. У 2018 році ми будемо відзначати сорок шостий День Землі. Це свято регулярно відзначається навесні, коли вся планета ніби прокидається від глибокого зимового сну.
  Наш гігантський будинок унікальний. Це єдине місце у всій галактиці, де існує життя. Тому один раз на рік проводиться святкування, присвячене нашому притулку – День Землі. Ми прослухали багато інформації, про згубний вплив розвитку цивілізації..


 Розвиток технічного прогресу, бездумне використання природних копалин згубно позначається на всьому: кліматі, флорі і фауні, тваринах і птахів, занесених у Червону книгу, повітрі,  воді.
  Це не настільки свято, а ще один привід задуматися про захист нашої природи. Ми не повинні бути байдужими до екологічних проблем нашого міста та нашої країни.
 Під час заходу учні переглянули відеоролики про екологічний стан нашої країни та області, ознайомилися із літературою, яка була представлена на книжковій виставці «Захищаючи життя природи, ти продовжуєш своє».


Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.






  

Комментариев нет:

Отправить комментарий