среда, 25 апреля 2018 г.

Концерт у військовому шпиталі



   Протягом останніх років колектив вокального ансамблю «Дзвінкий струмочок» постійно надає моральну підтримку та допомогу для військовослужбовців, влаштовуючи концерти на території військового  шпиталю. 
   25 квітня, під керівництво Тараненко Людмили Геннадіївни, колектив підготував спеціальну програму для тих, хто зараз перебуває на лікуванні у шпиталі. У програмі концерту прозвучали сучасні  патріотичні пісні.  Трушина Вікторія виконала вальс,під пісню Анатолія  Сердюка, сучасного композитора і співака.  Дівчата 8 А класу виконали іспанський народний  танець, постановки Пожидаєвоїї Світлани Іванівни, керівника танцювального гуртка «Чарівний чобіток» , якій  подарував  глядачам хороший настрій та додав нових сил для одужання.






   На останок дівчата виконали пісню Анни Кияшук «Запоріжжя – доля моя», та подарували обереги солдатам, які були виготовлені учнями гуртка «Умілі ручки».
  Своїми виступами та номерами нам хотілось хоч трішечки підтримати військових, внести хороших емоцій та позитив в їх життя. Адже вони потребують цього зараз як ні коли.                                                                         
                                                                                      Попова Єлизавета





1 комментарий: