воскресенье, 8 апреля 2018 г.

Обласна виставка - конкурс"Знай і люби свій край"


             
   

 З 02 – 12 квітня 2018 року,  в нашім місті проходить обласний конкурс виставка «Знай і люби свій край». З дівчатами 6 Б класу, на уроці трудового навчання ми побували на екскурсії в Запорізькому професійному училище, де проходить ця виставка.

 Цього року виставка зібрала майже три тисячі робіт. Тут є вишивані картини, ляльки-мотанки, солом’яні та керамічні вироби. А також писанки з різних матеріалів. Їх виготовили школярі та студенти зі всієї області.
Роботи виконані у багатьох різновидах декоративно ужиткового та образотворчого мистецтва, вони – цікаві, неординарні. Учні нашої школи також представили свої роботи: Довбня А. 7 А кл. – в’язані іграшки, Луцюк С. 5 Бкл.- солоне тісто,  Трушина В. 8 А кл. – картина паперова пластика, та учень початкової школи – пасхальна робота.
Дісно, наші учні талановиті і творчі особистості, які вміють створювати справжні шедеври з простих матеріалів. Фото окремих робіт з виставки і є найкращою ілюстрацією цим словам.  
Журі  має вибрати близько двохсот робіт-переможниць. Потім їх відправлять до столиці на Всеукраїнську виставку. Ще частину робіт передадуть українським бійцям на передову.







Комментариев нет:

Отправить комментарий