воскресенье, 15 апреля 2018 г.

День космонавтики


   12 квітня в Україні святкували День працівників ракетно-космічної галузі та Міжнародний день авіації та космонавтики. Це свято присвячено першому польоту людини в космос. 
    12 квітня 1961 року Юрій Гагарін здійснив перший орбітальний обліт планети Земля. Він стартував з космодрому "Байконур" на кораблі "Восток-1" і пробув у космосі 108 хвилин.    12 квітня 1981 стартував перший пілотований політ за американською програмою "Шаттл". 



   На класному часі , учні прослухали повідомлення про історію розвитку космонавтики, про космічну галузь в Україні та світі.
Святкування Дня працівників ракетно – космічної галузі України було затверджено указом президента 13 березня 1997 року. Учні до класного часу  підготували інформацію, та цікаво розповідали про історію розвитку авіації та космонавтики, космічної галузі в Україні та світі. Бойко Марина підготувала презентацію, та випустила газету до Дня космонавтики.   Хлопці відвідали гурток «Ракетомоделювання», отримали практичні знання використання сучасних матеріалів, які застосовуються в моделюванні, та були присутні на запускі ракет, під керівництвом Потапенко В. Е.
                                                                                                     Дзюба Андрій, учень 5 В кл.


Комментариев нет:

Отправить комментарий