среда, 4 апреля 2018 г.

Тиждень дитячої та юнацької книги в нашій школі


Традиційно в бібліотеці нашої школи у квітні проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької школи. Його завдання – заохочення дітей до читання, популярізації найкращих надбань української і світової літератури.
  Сьогодні до нашого класу завітала бібліотекарь Наталія Михайлівна, та провела з учнями літературну вікторину «Книжковий каледоскоп».  Всі  бажаючі переглянули нові періодичні видання, книжкові новинки. Під час бібліотечного уроку «Знання – це скарб, а книга – ключ до нього» , діти з цікавістю слухали розповідь про виникнення книги та книгодрукування, про правила користування бібліотекою.

Надзвичайно емоційно пройшла година, літературний круїз, який дозволив дітям поринути в загадковий світ не тільки класичної літератури але й книг сучасних українських авторів. Найбільший інтерес у читачів  викликають  твори  українських та зарубіжних письменників,  книги пригодницького та фантастичного жанрів.
Протягом тижня проводиться  акція «Подаруй бібліотеці книгу», яка об’єднує небайдужих. Діти можуть  подарувати свої вже прочитані книги.
Учні одержали задоволення від знайомства з героями нових творів і від порад «Прочитай , не пожалкуєш».







Комментариев нет:

Отправить комментарий